We are hiring a Process Engineer

 

 

Rinheat Oy on suomalainen insinööritoimisto, jonka erikoisalaa ovat prosessiteollisuuden haihduttamot, haihdutinlaitteet ja lämmöntalteenottoratkaisut sekä ilman esilämmittimet. Rinheat toimittaa omaan patentoituun teknologiaan perustuvia laitteita ja laitoksia ensisijaisesti sellutehtaille sekä kuumahierreprosesseihin Suomeen ja ulkomaille.

Etsimme nyt

PROSESSISUUNNITTELIJAA Espooseen.

Tehtävässä olet avainroolissa metsäteollisuuden ja biokemian laitetoimitusprojekteissa. Vastaat prosessien ja laitteiden prosessisuunnittelusta sekä -mitoituksesta. Pääset mukaan usien tuotteiden kehittämiseen ja vaikuttamaan yrityksemme suuntaan tulevaisuudessa.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. prosessi- tai kemiantekniikan insinööri/DI) sekä aiempaa kokemusta prosessisuunnittelusta ja -mitotuksesta. Työkielemme ovat suomi ja englanti.

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla aiempaa kokemusta:

– Prosessien käyttöönotosta ja käynnistyksestä

– FAT/SAT-testauksesta

– HAZOP- poikkeama-analyysistä

– Ongelmanratkaisusta

– Haihduttamoprosessin tuntemus katsotaan myös eduksi

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset mukaan monipuolisiin kansainvälisiin projekteihin ja osaksi ketterää organisaatiota, jossa kartamme ylimääräistä byrokratiaa. Meillä työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja olet omalta osaltasi jatkuvasti vaikuttamassa yrityksen suuntaan ja kehitykseen tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi joustavan työajan ja loistavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.3.2023 sähköpostitse rekrytointi@rinheat.fi.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa 17.3.2023 klo 14-15 ja 27.3.2023 klo 15-16 toimitusjohtaja Ville Mäkinen, p. 044 030 6212.