We are hiring a new project manager

Rinheat Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen insinööritoimisto. Erikoisalaamme ovat prosessiteollisuuden haihduttamomodernisaatiot ja lämmöntalteenotto. Toimitamme omaan patentoituun teknologiaan perustuvia laitoksia sellutehtaille ja kuumahierreprosesseihin Suomeen ja muualle Eurooppaan. Haemme nyt vahvistukseksi organisaatioomme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan vaativia suunnittelu- ja laitostoimitusprojektejamme. Vastuullisessa tehtävässäsi varmistat projektin sopimuksen mukaisen toteutumisen ja vastaat projektin onnistumisesta yhdessä suunnittelijoista ja alihankkijoista koostuvan tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa teknistä koulutusta: DI tai insinööri (AMK), kone- tai prosessitekniikka
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta projektipäällikön tehtävistä, kokemus sellutehtaista on eduksi
  • esimiestaitoja
  • hyviä IT-taitoja: MS Office ja MS Project, AutoCAD ja muu IT-osaaminen on eduksi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi

Arvostamme kiinnostusta asiakasprojektien vetämiseen, ongelmanratkaisu- ja ryhmätyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja aktiivista asennetta.

Projektista riippuen työ edellyttää jonkin verran matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla. Työpaikka sijaitsee toimistossamme Espoon Nihtisillassa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja vaihtelevat, mielenkiintoiset työtehtävät noin 15 henkilön asiantuntijaorganisaatiossa. Työssäsi pääset kartuttamaan tietojasi ja taitojasi monipuolisesti.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.9.2022 sähköpostitse rekrytointi@rinheat.fi.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa 25.8.2022 klo 13-14 ja 2.9.2022 klo 14-15 toimitusjohtaja Ville Mäkinen, p. 044 030 6212.